Bugatti vinde o mașină electrică pentru copii care costă cât o Tesla Model 3

26.07.2020
Bugatti vinde o mașină electrică pentru copii care costă cât o Tesla Model 3
Foto: Bugattibaby.com

Bugatti a dezvoltat, în parteneriat cu compania londoneză Little Car Company, o mașină pentru copii în ediție limitată de 500 de unități.

Vehiculul electric costă, în varianta de bază, 35.000 de dolari, cam cât un automobil Tesla Model 3.

În ciuda prețului mare, toate cele 500 de unități au fost precomandate imediat după ce proiectul a fost prezentat la Geneva Motor Show în 2019. Totuși, în timpul pandemiei câțiva clienți au renunțat la comenzi, astfel că cei care doresc să pună mâna pe o astfel de mașină pentru copii mai au acum o șansă.

Bugatti Baby II este o reinterpretare modernă a celebrului model Bugaty Baby, lansat acum aproape un secol. În 1926, Ettore Bugatti a conceput o mașină pentru cel mai mic fiu al lui.

Vehiculul avea jumătate din dimensiunile modelului de curse Bugatti Type 35 (vezi galeria foto).

Mai mare și mai rapid decât modelul Bugatti original

Clienții Bugatti au fost atât de încântați de Bugaty Baby încât au vrut să cumpere și ei modelul. Compania a ajuns să producă mai mult de 500 de unități.

Noul Bugaty Baby II este mai mare decât mașina de acum 100 de ani și țintește copiii mai mari, ajunși la adolescență.

Vehiculul este disponibil în trei versiuni. Varianta de bază poate atinge o viteză maximă de 50 km/h.

Variantele mai scumpe, The Vitesse și Pur Sang, sunt mai rapide, dar au prețuri mult mai mari, de 50.000 de dolari, respectiv 68.000 de dolari. Acestea sunt livrate cu o Spped Key care, la fel ca și pe bolidul Bugatti Chiron, deblochează performanțele maxime ale vehiculului. Cu această cheie, mașina poate atinge 70 Km/h. Autonomia bateriei este de 50 de km.

Foto: Bugattibaby.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult