Galaxy Z Fold2 apare într-o primă poză-spion, confirmând numele ales de Samsung

29.07.2020
Galaxy Z Fold2 apare într-o primă poză-spion, confirmând numele ales de Samsung

Așteptat să fie prezentat în cadrul evenimentului Unpacked 2020 anunțat de Samsung pentru data de 5 august, Galaxy Z Fold2 apare într-o primă poză-spion, confirmând numele ales de Samsung și poziționarea camerei frontale.

Nu că nu am avea deja suficiente imagini de prezentare divulgate prin canale neoficiale, dar aceasta este prima dovadă concretă privind existența lui Galaxy Z Fold 2, pregătit pentru marea lansare de luna viitoare.

Specificații Galaxy Z Fold2 5G

Reprezentantul celei de-a doua generații de telefoane Galaxy Fold vine cu un ecran Dynamic AMOLED de 7.59 inch, care se pliază spre interiorul carcasei și folosește o rată de împrospătare a imaginii de 120 Hz. Un al doilea ecran Super AMOLED de 6.23 inch acoperă una dintre laturile exterioare ale carcasei, permițând folosirea lui Galaxy Z Fold2 ca pe un smartphone convențional, atunci când suprafața de afișare extinsă nu este absolut necesară. Ambele ecrane vin cu perforație aplicată la partea de sus și camere frontale de 10MP.

Pe singura latură a carcasei neacoperită de ecrane găsim camera foto principală, un sistem triple-camera cu rezoluție 12MP+12MP+64MP, asemănător celui întâlnit la telefoane Galaxy S20

Galaxy Z Fold2 vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865+ și este așteptat exclusiv în versiune 5G, diferind doar cantitatea de memorie internă – 256GB sau 512GB.

Având în vedere faptul că ecranul pliabil vine în continuare protejat cu soluția Ultra Thin Glass, constând dintr-o combinație de sticlă ultra-subțire și folie de policarbonat aplicată la exterior, rezistența la zgârieturi și uzură probabil că nu va fi prea grozavă nici la noul smartphone. Astfel, prezența ecranului secundar pentru accesarea funcțiilor de bază ale telefonului este binevenită.

Potrivit unor documente Samsung „scăpate” pe internet, Galaxy Z Fold2 este susținut cu un acumulator de 4365 mAh și include funcție de încărcare Qi wireless, acceptând până la 15W putere de încărcare (25W prin cablul USB-C). Telefonul va putea fi folosit și pentru încărcarea altor dispozitive, în modul reverse wireless charging.

Livrat cu o versiune de Android 10 adaptată cu interfața One UI 2.5, Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în variante de culoare maro și negru. Din păcate, Samsung pare că va păstra prețurile la un nivel apropiat sumei de 2000 dolari, ieftinirea așteptată pentru succesorul Galaxy Fold rămânând pentru o generație viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult