O reflexie într-un selfie i-a dat mari bătăi de cap unei tinere

10.08.2020
O reflexie într-un selfie i-a dat mari bătăi de cap unei tinere

O studentă de la Universitatea NatWest care a publicat un selfie pe Twitter a fost nevoită să șteargă imaginea după ce a fost criticată dur de alți utilizatori.

Tânăra, din Manchester, și-a făcut poza înainte de a merge la ziua surorii ei, care împlinea 30 de ani. În mână avea o poșetă argintie, pe care lumina s-a reflectat ciudat.

În poza de pe Twitter, pe care Siobhan Mulvey a publicat-o alături de mesajul „Hai să ne îmbătăm”, părea că tânăra de 19 ani ținea în mână imaginea obținută la o scanare cu ultrasunete.

Citește și: Nu, nasul tău nu e (chiar) atât de mare. Doar că aşa apare în selfie-uri

Mulți utilizatori de Twitter au crezut că adolescenta era însărcinată și că dorea să consume alcool.

Un selfie pe care tânăra nu îl va uita prea curând

Din cauza foarte multelor mesaje negative primite, Mulvey a fost nevoită să șteargă postarea. Chiar și după aceea, unii oameni au acuzat-o că s-a prefăcut a fi însărcinată pentru a atrage atenția.

Citește și: Rusia le-a interzis militarilor să-şi mai facă selfie-uri

„Oamenii mă tot întrebau dacă este înșelept să beau când aștept o sarcină”, a spus studenta.

Siobhan a explicat că avea în mână o poșetă pe care a dat 12 lire sterline și pe care ulterior a aruncat-o din cauza neplăcerilor pe care i le-a provocat.

Sursa: MEN

Citește și: Paris Hilton spune că a inventat, împreună cu Britney Spears, selfie-ul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult