Așa ar putea arăta noile AirPods 3

22.02.2021
Așa ar putea arăta noile AirPods 3

Potrivit zvonurilor de până acum, căștile AirPods 3 vor fi o versiune mai ieftină de AirPods Pro, cu preț în jurul sumei de 150 dolari.

Deși sunt pregătite cu un design în stil AirPods Pro, căștile AirPods 3 vor fi o alternativă mai ieftină și posibil inferioară pentru cele dintâi. Potrivit informațiilor de până acum, noua versiune AirPods scurtează semnificativ „codița” lăsată la partea de jos, încercând să scape de aspectul căștilor cu fir ce tocmai a fost tăiat cu foarfeca.

Însă principala schimbare pentru căștile AirPods 3 va fi trecerea la designul in-ear, produsul renunțând la forma optimizată pentru confort prin sprijinirea de marginea urechii. Astfel, căștile AirPods 3 ar trebui să se potrivească mai bine cu forma anatomică a urechii, eventual, blocând și mai bine zgomotele ambiante. Produsul vine de data aceasta prevăzut cu pernițe siliconice, asigurând o potrivire etanșă chir dacă forma urechii nu se potrivește întocmai cu idealul agreat de inginerii Apple. Vestea proastă este că noile căști îți vor da acum aceeași senzație de urechi înfundate și ușor transpirate, ca și restul căștilor in-ear disponibile la alți producători.

AirPods 3

În ce privește bagajul de funcții, căștile vor include sistemul de ventilație specializat Apple pentru egalizarea presiunii, care are ca scop minimizarea disconfortului atunci când porți AirPods pentru o perioadă mai lungă de timp. În schimb, căștile AirPods 3 probabil că nu vor avea cele mai interesante caracteristici AirPods Pro, cum ar fi sistemul activ de anulare a zgomotului de fundal și transparency mode.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult