Kaufland, 20 mai: Accesorii, jucării și alte produse interesante disponibile acum

20.05.2021
Kaufland, 20 mai: Accesorii, jucării și alte produse interesante disponibile acum
Foto: Profimedia Images

Kaufland, liderul pieței de retail din România, a publicat noul catalog cu oferte, valabil în perioada 19 – 25 mai.

O șurubelniță cu acumulator de 2.000 mAh, cu două viteze, este oferită la prețul de 119, 90 lei. Dispozitivul, marca My Project, vine la pachet cu o trusă de accesorii.

Compania vinde o torță solară marca Countryside, la prețul de 25 de lei. Dispozitivul are 33 de LED-uri și carcasă din plastic. Compania nu oferă detalii despre autonomia bateriei.

Tot la categoria iluminat este disponibil un bec LED cu senzor de mișcare inclus. Dispozitivul are putere de 7W, dulie E27 și oferă un flux luminos de 470 de lumeni. Becul se oprește automat după 30 de secunde și detectează obiecte până la o distanță maximă de 3 metri. Produsul, marca Switch On, costă 20 de lei.

Un bec LED de 10 W cu senzor de noapte (E27, 806 lumeni), marca Switch On, costă 10 lei.

Citește și: Lidl va vinde trei dispozitive utile pentru cei preocupați de sănătatea lor

Mai mult, un corp de iluminat LED de 15 W (1.400 lm), cu dimensiunile 6 x 59 cm, este oferit la prețul de 40 de lei. Dispozitivul poate fi montat inclusiv afară, deoarece oferă rezistență la praf și apă (IP65). În cutie sunt incluse accesoriile pentru fixare. Kaufland oferă garanție de 3 ani la acest produs. Este disponibilă și o versiune mai mare, cu simensiunile 6 x 118 cm, la prețul de 70 de lei. Acest model are putere de 30 W și flux luminos de 2.800 de lumeni.

Retailerul vinde, de asemenea, un rucsac simplu, brand Kappa, cu dimensiunile 33 x 44 x 17cm, la prețul de 40 lei.

Kaufland vinde o jucărie inedită

Pentru copii cu vârste mai mari de 3 ani, Kaufland are în ofertă tractoare și excavatoare cu pedale, la prețul de 199 de lei bucata. Acestea sunt realizate din plastic solid și suportă o greutate maximă de 50 kg.

Citește și: Unelte, accesorii și produse interesante din oferta actuală a Lidl

Totodată, un set LEGO CITY cu tema „Transportul poliției” costă 79,90 lei. Pentru fetițe, mai potrivit este jocul cu tema „Parcul Heartlake City”, disponibil la prețul de 149,90 lei.

Inedită este mașina de tuns iarba de jucărie Kidland, care poate produce baloane de săpun. În cutie sunt incluse două baterii și un recipient cu 118 ml de lichid. Jucăria costă 55 de lei.

Sursa: Kaufland.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult