Trei produse utile înainte de valul patru al pandemiei, disponibile la Lidl

23.07.2021
Trei produse utile înainte de valul patru al pandemiei, disponibile la Lidl
Foto: Shutterstock

Lidl va vinde, în curând, trei produse de igienizare interesante, înainte ca România să fie lovită de cel de-al patrulea val al pandemiei.

Lanțul de supermarketuri va oferi, săptămâna viitoare, un aparat de curățare cu abur marca SilverCrest. Dispozitivul va costa 119 lei și va putea fi folosit pentru curățare în profunzime cu jet de abur fierbinte.

Citește și: Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple pe Pământ

Aparatul, cu putere de 1.100 W, curăță, dezinfectează și îndepărtează grăsimea. Dispozitivul dispune de cablu cu lungime generoasă, de 4 metri. Mai mult, beneficiază de rezistență medie la apă (certificare IPX4). Aparatul va avea garanție de 3 ani.

Mop special, disponibil la Lidl

Un alt dispozitiv eficient pentru igienizarea casei este mopul cu aburi SilverCrest pe care îl va vinde Lidl, la prețul de 219 lei. Aparatul are rezervor de 500 ml și curăță podelele cu abur fierbinte. Dispozitivul are cablu cu lungime de 8 metri și este pliabil pentru a ocupa mai puțin loc atunci când nu este utilizat.

Garanția oferită de Lidl pentru acest produs este tot de 3 ani.

Aparatul de curățare și mopul cu abur folosesc doar apă și nu necesită alte substanțe.

Interesant este și dozatorul de săpun cu senzor pe care îl va vinde compania. Acesta are capacitate de 250 ml, funcționează cu baterie și are certificare IPX4 pentru rezistență la apă.

Cele trei aparate vor putea fi găsite în magazinele lanțului de retail începând de luni, 26 iulie.

Tot săptămâna viitoare, începând de joi, Lidl va vinde o pereche de căști audio Bluetooth over-ear. Acestea vor oferi o autonomie de până la 36 de ore pentru muzică, la o încărcare completă, potrivit producătorului.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

A mers la magazine de haine – Zara, H/M – și a intrat în cabinele de probă. A descoperit ceva incredibil

Ofertele Kaufland, din această săptămână, care ne-au atras atenția

Dedeman: Produse utile pe care le vinde acum la promoție retailerul de bricolaj

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult