Kaufland are o ofertă bogată de accesorii pentru Sărbători. Recomandările noastre

23.11.2022
Kaufland are o ofertă bogată de accesorii pentru Sărbători. Recomandările noastre
Foto: Shutterstock

Kaufland are, în perioada 23 – 29 noiembrie, o ofertă bogată de decorațiuni, accesorii și dispozitive pentru Sărbători. Am făcut o selecție cu produsele care ni s-au părut cele mai interesante.

Un prelungitor pentru exterior, care rezistă la intemperii, este disponibil în variante cu trei sau șase prize cu capac. Dispozitivul are cablu cu lungime de 2 metri și costă 55 de lei. Puterea maximă combinată suportată este de 3.680 W. Prelungitorul este potrivit pentru conectarea de instalații, proiectoare cu laser și alte decorațiuni pentru exterior.

Kaufland

 

Totodată, o instalație cu cinci brăduți, pentru grădină, este disponibilă la prețul de 40 de lei. În pachet sunt incluse baterii și țepușe care sunt înfipte în sol. Dispozitivul oferă rezistență medie la murdărie și apă (certificare IP44). Sunt disponibile și alte versiuni ale dispozitivului, inclusiv în formă de fulgi de zăpadă.

O instalație solară cu 100 de LED-uri colorate, cu lungime de 5 metri, costă 55 de lei. Panoul solar alimentează o baterie cu capacitate de 1.200 mAh. Dispozitivul este certificat IP44.

Atrage atenția și ghirlanda care imită cetina de brad, disponibilă la prețul de 100 de lei. Aceasta are 80 de LED-uri de diferite culori și este rezistentă la intemperii.

Inedită este instalația care imită țurțurii de gheață. Dispozitivul are o lungime de 7,7 metri, include 200 de LED-uri cu lumină albă-caldă și costă 60 de lei.

Foto: Kaufland.ro

Citește și:

Continuă reducerile la Carrefour: Dispozitive interesante încă disponibile cu preț mai mic

Gadget care nu trebuie să-ți lipsească de Sărbători, disponibil la Lidl începând de luni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult