Gadget care nu trebuie să-ți lipsească de Sărbători, disponibil la Lidl începând de luni

18.11.2022
Gadget care nu trebuie să-ți lipsească de Sărbători, disponibil la Lidl începând de luni

Lidl va oferi din nou o mulțime de produse pentru Sărbători începând de luni, 21 noiembrie. Este vorba despre decorațiuni, haine, accesorii pentru locuință sau lumânări.

Interesant este, însă, proiectorul cu laser, marca Livarno Home, care va putea fi găsit în magazinele companiei. Dispozitivul acoperă o suprafață de 280 de metri pătrați, de la o distanță de proiectare de aproximativ 8 metri.

Utilizatorii pot alege mai multe tipare de lumini (fulgi de nea, brăduți, oameni de zăpadă sau steluțe) pe care dispozitivul să le proiecteze. Proiectorul poate afișa culorile roșu și verde. Mai mult, poate fi aleasă iluminare rotativă sau statică.

Lidl
Aparatul care va fi disponibil la Lidl va putea proiecta inclusiv mici Moș Crăciuni.

Dispozitivul dispune de timer de 6 ore, cu repetare zilnică automată.

Cablul de alimentare are o lungime de 3 metri. Proiectorul are dimensiunile 12,9 x 9,6 x 11,8 cm, greutate de 385 de grame și poate fi înfipt în sol sau în zăpadă. Alternativ, proiectorul poate fi montat și pe o talpă din plastic, inclusă în pachet.

Dispozitivul beneficiază de rezistență medie la praf și apă (certificare IP44), ceea ce înseamnă că rezistă la stropi și ninsori ușoare. Proiectul va costa 100 de lei și va beneficia de garanție de 3 ani.

Foto: Lidl.ro, Lidl.de

Citește și: „Avalanșă” de dispozitive auto, la Lidl înainte de venirea iernii

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult