Cum arată OnePlus Pad, prima tabletă a celebrului brand de smartphone-uri. FOTO

27.01.2023
Cum arată OnePlus Pad, prima tabletă a celebrului brand de smartphone-uri. FOTO

După mai mulți ani de zvonuri, OnePlus a confirmat că va lansa în doar câteva zile prima sa tabletă cu Android. Aceasta se va numi, desigur, OnePlus Pad, și va veni cu un design destul de neobișnuit, care o va face cu siguranță să iasă în evidență printre clonele de iPad Pro pe care le tot vedem de la brand-uri din China în ultima perioadă. Avem și primele imagini cu tableta, însă acestea sunt realizate pe baza planurilor și descrierilor celor care au văzut-o, nu sunt tocmai „oficiale”.

OnePlus Pad pune camerele foto la „loc de cinste”

Ce știm despre OnePlus Pad este că va integra un ecran nici prea mare, nici prea mic, de 11,6”, va fi construită din metal și sticlă, iar camerele par să fie destul de importante pentru acest model. Camera frontală va fi amplasată pe laterală, pentru a fi centrată în mod landscape, în timp ce pe spate, camera foto va fi încadrată central, tot pe format landscape, într-o insulă rotundă, ieșită în relief.

Tableta va fi dezvăluită oficial pe data de 7 februarie, moment în care vor fi anunțate și detaliile despre lansarea OnePlus 11 în afara Chinei. Tot aici sunt așteptate data de lansare pentru căștile OnePlus Buds Pro 2, și prețul exprimat în dolari și euro.

OnePlus Pad front back

Imaginile au fost publicate pe internet de leaker-ul „OnLeaks”, care se ocupă de mult cu realizarea de modele 3D pe baza unor fotografii spion cu produse nelansate, sau pe baza planurilor oferite către producătorii de accesorii pentru realizarea acestora înainte de lansare.

Întrucât piața de tablete high-end cu Android nu pare să crească prea curând, pe ea activând de mulți ani aproape exclusiv o singură companie, Samsung, ne putem aștepta la un OnePlus Pad cu specificații de medie, probabil cu procesor de la Qualcomm sau MediaTek. Având în vedere orientarea landscape, este posibil să fie prezentată drept o tabletă de productivitate. Acest lucru ar sugera și accesorii precum un stylus și o tastatură, însă acestea nu au apărut încă în leak-uri.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult