E-Boda a anunţat ochelarii de realitate virtuală AVATAR

E-Boda a anunţat ochelarii de realitate virtuală AVATAR

Resuscitarea interesului pentru realitatea virtuală s-a soldat nu doar cu apariţia unor produse celebre precum Oculus Rift sau Gear VR, dar i-a determinat şi pe producătorii de mai mică anvergură să testeze această nouă piaţă. Compania locală E-Boda este un astfel de exemplu, acesta anunţând astăzi lansarea ochelarilor de realitate virtuală AVATAR.

Designul noului produs E-Boda este similar celui folosit de Samsung sau Oculus VR, ochelarii de realitate virtuală AVATAR având o carcasă uşoară de mari dimensiuni şi un locaş pentru amplasarea smartphone-ului care va motoriza sistemul. Producătorul afirmă că AVATAR este compatibil cu telefoanele iOS (6+) sau Android (4.0+) care dispun de un accelerometru, un giroscop, un ecran cu o diagonală între 4,5” şi 6″, cel puţin 1 GB de memorie RAM şi o carcasă cu dimensiuni de cel mult 158 x 85 milimetri.

Lista de produse software compatibile include în acest moment circa 50 de aplicaţii şi jocuri disponibile pe platformele iOS şi Android.

Ochelarii AVATAR vor fi disponibili în magazinele Orange, în reţeaua Carrefour şi pe site-ul companiei la preţul recomandat de 299 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News