Un fan Apple a înghiţit din greşeală una dintre căştile AirPods

Un fan Apple a înghiţit din greşeală una dintre căştile AirPods

Criticate pentru faptul că ar semăna prea mult cu versiunea clasică a căştilor Apple, căştile AirPods cu siguranţă nu reprezintă un exemplu de inovaţie la partea de design.

Gadgetul cu preţ de 159 dolari vine într-o carcasă de protecţie care include funcţia de încărcare wireless doar ca dotare opţională (200 dolari), apărând ca un set obişnuit de căşti Apple, după ce am tăiat cablul cu foarfeca.

Deşi pare foarte greu de crezut că cineva ar putea înghiţi una dintre căştile AirPods, un taiwanez a reuşit această performanţă fără ca măcar să realizeze. Potrivit spuselor sale, acesta a adormit ascultând muzică prin căştile AirPods, la trezire descoperind că una dintre acestea lipseşte.

Anticipând posibilitatea rătăcirii căştilor AirPods, Apple a inclus pe telefoanele iPhone o funcţie care să ajute la găsirea acestora. Odată ce este activată pe telefon, căştile AirPods încă funcţionale vor reda un ton acustic uşor de auzit în spaţiul unei încăperi fără zgomote ambiante puternice. În mod hilar, utilizatorul ghinionist a căutat prin toată încăperea sursa sunetului, doar pentru a descoperi în cele din urmă că tonul audio provine din propriul stomac.

Ajuns la spital, acesta a trebuit să explice mai întâi medicilor păţania sa, o radiografie abdominală confirmând spusele sale. Din fericire, medicii au stabilit ca opţiunea chirurgicală să fie păstrată doar ca ultimă soluţie, în speranţa că problema să se rezolve pe cale naturală.

Aparent, neimpresionat de traseul parcurs, fanul Apple a ales să-şi recupereze investiţia prin metoda sugerată de medici, problema fiind rezolvată cu o spălare minuţioasă la chiuvetă.

Potrivit specificaţiilor oficiale, căştile Apple AirPods nu sunt rezistente la pătrunderea de apă sau alte impurităţi, daunele cauzate în astfel de situaţii nefiind acoperite de garanţie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult