Telekom scumpeşte abonamentele pentru servicii mobile şi fixe: telefon, internet şi televiziune

23.01.2020
Telekom scumpeşte abonamentele pentru servicii mobile şi fixe: telefon, internet şi televiziune

Telekom a anunţat că va creşte tarifele pentru anumite servicii din portofoliul său începând cu data de 1 martie. Compania spune că această decizie este influenţată in principal de costurile de furnizare a serviciilor de comunicaţii precum si creşterea costurilor în alte sectoare ale afacerilor în „peisajul economic actual”.

Clienţii rezidenţiali care au servicii fixe de internet, televiziune şi voce, cât şi cei care au abonamente mobile vor plăti cu câte 2 lei în plus pe lună, adică 0,42 de euro cu TVA inclus. Această majorare se aplică fiecărui abonament în parte. Astfel, dacă există un abonament de internet care include şi televiziune şi telefon fix, acesta va fi majorat cu 2 lei. Separat, pentru fiecare abonament mobil în parte, se aplică o creştere cu doi lei la factură. Cei care au doar servicii fixe de voce nu vor fi afectaţi.

Telekom a promis că va notifica clienţii de aceste schimbări atât prin canale de informare electronice (e-mail, mesaje text, etc.), cât şi prin intermediul notificărilor transmise fizic, prin intermediul serviciilor de curierat. Aceasta nu este prima creştere de preţuri de acest gen din ultima perioadă. În 2019, în urmă cu mai puţin de un an, Telekom a mărit de asemenea abonamentele tot cu doi lei.

Compania de telecomunicaţii promite că şi clienţii business vor fi informaţi prin intermediul notificărilor scrise de eventualele schimbări contractuale şi promite tuturor clienţilor servicii de calitate înaltă şi preţuri competitive.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult