O brăţară Fitbit a dat de gol un bărbat care îşi înşela iubita

12.12.2019
O brăţară Fitbit a dat de gol un bărbat care îşi înşela iubita

Dispozitivele inteligente de purtat la mână au ajutat la salvarea unor vieţi şi chiar condamnarea unor criminali, însă cea mai recentă poveste legată de brăţările Fitbit are ca subiect infidelitatea. Jane Slater, reporter american, a publicat pe Twitter o scurtă poveste amuzantă în care detaliază modul în care şi-a prins iubitul înşelând-o cu ajutorul unei brăţări de fitness cu senzor de puls.

Fostul iubit i-a dăruit lui Jane o brăţară Fitbit anul trecut de Crăciun şi şi-a cumpărat şi una pentru el. Aceştia şi-au setat conturile şi au permis brăţărilor să trimită informaţii despre activitate către contul celuilalt. Această funcţie este şi motivul pentru care Jane a descoperit câteva luni mai târziu că iubitul său o înşela.

Jane povesteşte cum a încercat să îi facă o surpriză iubitului său de ziua lui, mergând în apartamentul lui cu baloane, însă acesta nu era nicăieri. Văzând că nu răspunde la telefon sau la mesaje, aceasta a aşteptat în apartament, însă acesta tot nu a apărut. În jurul orei 4 dimineaţa, aplicaţia Fitbit, legată la brăţara lui, a înregistrat un efort ridicat, moment în care a înţeles despre ce este vorba: acesta era plecat cu o altă femeie să îşi sărbătorească ziua de naştere.

Fiind o persoană publică, mesajele au ajuns la cei 118.000 de urmăritori ai contului său de Twitter, strângând peste 16.000 de redistribuiri şi 387.000 de like-uri. Această poveste a pornit şi un lanţ de alte poveşti în care dispozitivele de purtat precum brăţările Fitbit au dus la situaţii similare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult