Două produse neobișnuite, disponibile la Dedeman cu preț bun. Unul e un gadget auto 4-în-1 ce pare util

12.01.2023
Două produse neobișnuite, disponibile la Dedeman cu preț bun. Unul e un gadget auto 4-în-1 ce pare util

Dedeman are o ofertă bogată de dispozitive electronice, care aste actualizată destul de frecvent. Am descoperit, la această secțiune, două produse inedite, cu prețuri decente. Nu știm cât de bune sau fiabile sunt aceste dispozitive, dar cu siguranță ies în evidență.

O pereche de căști de protecție pentru urechi pe timp de iarnă, cu difuzoare încorporate, este disponibilă la prețul de 93 de lei. Midland Subzero Sun au cupele căptușite cu bumbac la interior. Căștile se conectează la telefon printr-un cablu cu jack de 3.5 mm care dispune de un buton pentru play/pauză.

Căștile includ microfon și pot fi folosite inclusiv pentru apeluri telefonice. În pachet este inclus și un conector PMR446 cu 2 pini, pentru radiouri mobile. Căștile cântăresc mai puțin de 100 de grame.

Dedeman
Home FMBT 1000, un dispozitiv auto cu „de toate”.

Totodată, un modulator FM cu cască Bluetooth încorporată, modelul Home FMBT 1000, este disponibil la prețul de 110 lei. Dispozitivul are și funcție de încărcător auto (dispune de un conector USB-C și de unul USB-A cu încărcare rapidă, compatibil cu standardul QuickCharge 3.0). Asta nu este, însă, tot ce face gadgetul! Acesta funcționează inclusiv ca voltmetru pentru bateria mașinii. Informațiile, inclusiv tensiunea acumulatorului auto, sunt afișate pe un ecran LED.

Casca wireless se atașează magnetic la modulator și are o autonomie maximă de 4 ore pentru convorbiri telefonice, potrivit producătorului. Tunerul FM funcționează în intervalul 88 – 108 MHz.

Cele două dispozitive pot fi comandate doar online.

Foto: Dedeman.ro

Citește și: Mijlocul Lidl e plin de surprize: Produse auto și pentru casă, disponibile cu preț atractiv

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult