Mijlocul Lidl e plin de surprize: Produse auto și pentru casă, disponibile cu preț atractiv

09.01.2023
Mijlocul Lidl e plin de surprize: Produse auto și pentru casă, disponibile cu preț atractiv

Lidl va avea în această săptămână în magazine o ofertă bogată de dispozitive auto și pentru casă, iar unele sunt inedite.

La categoria auto, pe lângă aspiratorul cu funcție de curățare și gelul de curățare despre care am scris deja, se găsește un compresor de aer auto Ultimate Speed, la prețul de 90 de lei. Dispozitivul vine cu patru adaptoare, are manometru încorporat, cablu cu lungime de 3 metri și se conectează la prizele de 12 V ale mașinilor. Compresorul are un debit de aer de 35 de litri / minut și funcționează până la o presiune maximă de 10 bar.

Inedit este aparatul digital pentru măsuratul gradului de uzură al anvelopelor. Oferit tot sub marca proprie Ultimate Speed, dispozitivul are display LCD pe care afișează valorile. Domeniul de măsurare este de 0 – 25,4 mm, iar precizia de plus / minus 0,1 mm. Aparatul costă 30 de lei.

Lidl
Aparatul digital cu display LCD pentru măsurat profilul anvelopelor pe care îl vinde Lidl.

Iarna ar putea fi utilă husa de scaun cu funcții de încălzire și masaj, disponibilă la prețul de 139 de lei. Dispozitivul are 4 trepte de intensitate selectabile pentru căldură, include alimentator, adaptor auto și buzunar integrat pentru telecomanda cu cablu. Husa poate fi setată să se dezactiveze automat după ce nu mai este folosită, la 15, 30 sau 60 de minute. Dispozitivul oferă cinci programe de masaj.

Citește și: Două  produse neobișnuite, disponibile la Dedeman cu preț bun. Unul e un gadget auto 4-în-1 ce pare util

Puteți vedea aici oferta actuală de produse auto de la Lidl.

Începând de joi, în magazinele Lidl ajunge un dispozitiv electric pentru spumat laptele, sub marca Silvercrest Kitchen Tools și la prețul de 149 de lei. Aparatul, care are putere de 500 W, are patru programe selectabile: spumă de lapte caldă și stabilă, spumă de lapte caldă și cremoasă, spumă de lapte rece și lapte cald cu puțină spumă. Lidl a mai vândut un dispozitiv similar sub marca SilverCrest. Iată, în clipul video de mai jos, cum funcționează:

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult