Accesoriu util împotriva hoților din buzunare, săptămâna viitoare la Lidl

24.06.2021
Accesoriu util împotriva hoților din buzunare, săptămâna viitoare la Lidl

Lidl va introduce în ofertă, joia viitoare, un accesoriu util pentru cei care fac naveta zilnic. Retailerul german va vinde un rucsac cu protecție anti-furt și port USB, la prețul de 120 de lei.

Rucsacul este inspirat de deja celebrul „Bobby” de la XD Design. Modelul respectiv costă, însă, aproximativ 400 de lei.

Clona de la Lidl este oferită sub marca Topmove și are, în plus față de Bobby, buzunare suplimentare și protecție RFID pentru carduri.

Două accesorii sigure vândute de Lidl

Rucsacul a fost gândit să ofere protecție împotriva hoților din mijloacele de transport în comun. Nu are buzunare exterioare ușor accesibile, fermoarul este ascuns, iar materialul din care este realizat nu poate fi tăiat cu lama sau briceagul.

Rucsacul Topmove pe care îl va vinde Lidl

În rucsac poate fi conectată, la portul USB, o baterie externă. Astfel, utilizatorii își pot încărca telefoanele fără să fie nevoiți să îl deschidă.

Modelul Topmove are dimensiunile 30 x 45 x 20 cm și suportă o greutate de maxim 8 kg. Rucsacul este compatibil cu tablete cu diagonala de până la 10” și cu laptopuri cu diagonală de maxim 15,6”.

Cei care nu au nevoie de un accesoriu atât de mare pot cumpăra, săptămâna viitoare, de la Lidl, o geantă de umăr anti-furt, cu protecție RFID, la prețul de 40 de lei. Aceasta va fi disponibilă în trei versiuni, cu forme diferite.

Bobby Original este cel mai popular rucsac anti-furt din lume. Proiectul a fost finanțat cu succes în 2016 pe platforma de crowdfunding Kickstarter.

Bobby este produs de compania olandeză XD Design, iar designul a fost „împrumutat” de mulți alți producători.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Produsele noi introduse în oferta Carrefour: televizor smart LG deosebit și consolă PS5

Lidl va vinde două accesorii utile pentru cei care au animale de companie

Produse inedite și atractive din oferta actuală a Kaufland. Surpriza de la Levi’s

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult