ADATA lansează un power bank cu suport Quick Charge 3.0, capabil să alimenteze două dispozitive simultan

06.12.2016
ADATA lansează un power bank cu suport Quick Charge 3.0, capabil să alimenteze două dispozitive simultan

ADATA Technology anunţă lansarea power bank-ului A10050QC, cel mai rapid accesoriu de încărcare lansat de companie până în acest moment.

Produsul utilizează tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru a accelera încărcarea bateriei dispozitivelor şi pune la dispoziţie conectori USB-C şi USB-A. Ieşirea USB-C suportă până la 18W, pentru a accelera încărcarea, iar cele două porturi pot livra împreună 4.6A.

Pentru încărcarea rapidă a power bank-ului, intrarea USB-C suportă până la 2.5A – mai mult decât alte produse similare, oferind astfel perioade mai scurte de reîncărcare.

Power bank-ul de 10050mAh are un design texturat, galvanizat, pentru prindere uşoară, utilizează celule Li-ion fabricate în Japonia şi oferă protecţie multiplă pentru siguranţa utilizatorilor şi a dispozitivelor conectate.

ADATA A10050QC este cu 40% mai eficient din punct de vedere energetic faţă de produsele care utilizează tehnologia anterioară Quick Charge 2.0 şi poate reîncărca dispozitive selectate de până la patru ori mai rapid decât power bank-urile cărora le lipseşte implementarea Quick Charge. A10050QC poate încărca un smartphone de 5” de la 0% la 80% în aproximativ 30 de minute.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult