Apple ar putea oferi un nou tip de cablu, mai rezistent, împreună cu iPhone 12

24.07.2020
Apple ar putea oferi un nou tip de cablu, mai rezistent, împreună cu iPhone 12
Foto: Twitter/@L0vetodream

Apple va oferi, în cutia iPhone 12, un nou tip de cablu, mai rezistent, potrivit unui utilizator de Twitter, care a publicat imagini cu presupusul accesoriu.

Cablul USB-C to Lightning din imaginile oferite de @L0vetodream este protejat de un material împletit, care ar trebui să îi confere o rezistență mai mare. Produsele de acest fel oferite de alte companii – precum Energizer sau Anker – sunt, într-adevăr, mult mai rezistente decât cele obișnuite oferite de producătorii de smartphone-uri.

După un timp, mesajul publicat pe Twitter a fost șters.

Același cont de Twitter anunța pe 14 iulie că noile modele iPhone vor avea un nou tip de cablu.

iPhone 12 vine cu cablu mai rezistent, dar fără încărcător și căști?

Potrivit zvonurilor, Apple va oferi un cablu în cutie, dar nu încărcător și căști. Compania crede că utilizatorii au destule astfel de dispozitive prin casă.

Considerată de unele persoane o idee binevenită, care ajută la protejarea mediului, decizia este criticată de către cei care cred că este o nouă modalitate prin care Apple vrea să facă profit. Cei care își vor dori un încărcător de priză rapid pentru iPhone 12 vor putea cumpăra unul de la companie.

Partea bună este că renunțarea la unele accesorii din cutie îi va permite Apple să ofere unele modele iPhone 12 la prețuri mai mici. Potrivit zvonurilor, cel mai ieftin smartphone din serie va costa 550 de dolari. Acesta va avea ecran LCD și modem 4G.

În acest moment, doar iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au mufă USB-C.

În imaginile apărute pe Twitter mai vedem că noul cablu este disponibil în două versiuni, alb și negru. Trebuie remarcat faptul că Apple nu a mai livrat niciodată un cablu negru pentru iPhone.

Sursa: 9to5Mac

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult