Bose lansează QuietComfort Earbuds II, căști wireless și mai mici, dar mai performante

08.09.2022
Bose lansează QuietComfort Earbuds II, căști wireless și mai mici, dar mai performante

Apărute imediat după lansarea iPhone 14, Bose QuietComfort Earbuds II conturează o alternativă interesantă la căștile AirPodsPro, promițând performanțe superioare dintr-un pachet cel puțin la fel de elegant.

Suficient de mici pentru a trece aproape neobservate, căștile Bose QuietComfort Earbuds II vin cu tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal, sunet optimizat și până la șase ore de autonomie cu o singură încărcare. În total, poți spera la 18 ore de utilizare intermitentă, folosind încărcarea oferită de cutiuța pentru transport.

Mai scump cu 50 dolari decât căștile AirPods Pro, noul flagship Bose cu siguranță are mult de demonstrat, calitatea experienței audio și eficiența funcției de blocare a zgomotelor de fundal rămânând să fie probată în teste reale. Ajutând la un eventual rezultat pozitiv, Bose QuietComfort Earbuds II oferă și o funcție de auto-calibrare a tehnologiei noise-canceling, care se conformează fizionomiei urechii utilizatorului. Activată printr-o apăsare de tastă, calibrarea automată constă în emiterea unei serii de tonuri sonore, ajustarea căștilor pentru eficiență optimă fiind realizată fără alte intervenții. Denumită Custom Tune, funcția de calibrare automată poate fi declanșată și la fiecare pornire a căștilor, asigurând că diferențele cauzate de potrivirea căștilor în ureche nu afectează eficacitatea tehnologiei ANC.

Căștile Bose QuietComfort Earbuds II beneficiază de certificare IPX4, garantând protecție completă la stropirea și chiar scufundarea în apă. Noul produs va fi disponibil pentru comandă la prețul de 299 dolari, începând cu data de 15 septembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult