Campanie de reduceri la Elefant.ro: Patru produse interesante, cu preț bun

10.03.2022
Campanie de reduceri la Elefant.ro: Patru produse interesante, cu preț bun

Retailerul online Elefant.ro derulează, până pe 11 martie, campania Giga Sale, în care oferă reduceri la mai multe categorii de produse. Am selectat trei dispozitive utile, cu preț atractiv.

Un suport de telefon pentru masă, model Baseus SUWY-01, este disponibil la prețul de 39,99 de lei. Dispozitivul, realizat din aluminiu, are picior care poate fi ajustat la 35 de grade. Suportul poate susține dispozitive mobile cu diagonala ecranului cuprinsă între 3 și 10,5 inchi. Pe picior este inclus un suport din silicon pentru cabluri. Talpa dispozitivului poate fi folosită pe post de tăviță de depozitare.

Doamnele și domnișoarele ar putea fi interesate de căștile true wireless Mcdodo HP-7882, de culoare roz, disponibile la prețul promoțional de 139 de lei. Dispozitivele au module Bluetooth 5.0 și mufă USB-C. Pentru ascultat muzică, autonomia oferită este de 5 ore. Carcasa oferă, în total, o autonomie de 25 de ore.

Căștile primesc comenzi prin intermediul unor zone tactile și beneficiază de protecție medie la apă (certificare IPX4). Asta înseamnă că rezistă la o ploaie ușoară sau pot fi folosite în timp ce utilizatorul transpiră. Foarte importantă, însă, este prezența ANC, funcția de anulare activă a zgomotului de fundal.

Un dispozitiv pentru streaming Google Chromecast 3, care oferă funcții smart televizoarelor obișnuite, costă, la reducere, 162,17 lei. Dispozitivul este compatibil cu peste 800 de aplicații, printre care Youtube, Netflix sau Google Photos. Rezoluția maximă oferită este Full HD (1.080p). În timpul redării, smartphone-urile sau tabletele pot fi folosite pentru alte lucruri, fără a afecta ecranul televizorului.

Totodată, Elefant.ro vinde la un preț atractiv, de 980 de lei, un set de două periuțe electrice Philips Sonicare HX6850/34. Dispozitivele oferă trei moduri de periere (Clean, White și Gum Care). Periuțele îi avertizează, prin sunete, pe utilizatori când apasă prea tare, dar și, prin aprinderea unui LED, când trebuie înlocuite capetele de periere.

În cutie sunt incluse tocuri care permit transportarea în mod igienic a periuțelor. Autonomia bateriei unei periuțe este de două săptămâni la o singură încărcare completă.

CITEȘTE ȘI:

Noutăți la Carrefour: Trei accesorii utile pentru posesorii de automobile

Dedeman: 5 dispozitive utile, inclusiv auto, din oferta actuală. Sistem interesant de supraveghere

Lidl: Trei dispozitive utile, cu preț accesibil, din oferta acestei săptămâni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult