Noutăți la Carrefour: Trei accesorii utile pentru posesorii de automobile

09.03.2022
Noutăți la Carrefour: Trei accesorii utile pentru posesorii de automobile

Carrefour a introdus în ofertă trei noi dispozitive utile pentru posesorii de automobile.

Un kit hands-free auto, care se fixează pe parasolar, este disponibil la prețul de 129,9 lei. Dispozitivul, marca T’nB, include conexiune Bluetooth 5.0 și acumulator cu capacitate de 400 mAh. Aparatul are butoane dedicate pentru acceptarea și încheierea unui apel, dar și pentru volum. Microfonul încorporat dispune de tehnologie pentru reducerea zgomotului de fundal. Autonomia maximă a bateriei este de 17 ore pentru convorbiri telefonice și de 4 ore pentru streaming de muzică.

Un astfel de dispozitiv este foarte util pentru o siguranță mai mare la volan. Un studiu realizat în urmă cu câțiva ani arăta că 71% dintre români vorbeau la telefon sau scriau mesaje în timp ce conduceau.

Tot sub aceeași marcă este disponibil un încărcător auto 2-în-1. Dispozitivul include două porturi USB, conexiune Bluetooth și cablu cu jack audio universal de 3,5 mm. Produsul permite rularea de conținut audio din smartphone-uri sau tablete prin intermediul sistemelor audio ale mașinilor mai vechi, care nu sunt echipate cu tehnologie Bluetooth. Receiverul nu are nevoie de software dedicat pentru a funcționa. Cablul are, întins, o lungime maximă de 1 metru. Dispozitivul costă 79,90 lei,

Pentru cei care au nevoie doar de un receptor Bluetooth, Carrefour vinde unul dedicat, tot sub marca franceză, la prețul de 69,9 lei. Dispozitivul se conectează la mufa aux-in. Receptorul include o rotiță pentru controlul volumului, iar încărcarea se face prin intermediul unui port micro-USB.

T’nB este o marcă franceză de electronice, care mai produce căști, accesorii pentru smartphone-uri, camere de supraveghere sau dispozitive smart home.

CITEȘTE ȘI:

Dispozitiv smart, util în orice casă, disponibil la Lidl săptămâna viitoare

Campanie de reduceri la Elefant.ro: Patru produse interesante, cu preț bun

Dedeman: 5 dispozitive utile, inclusiv auto, din oferta actuală. Sistem interesant de supraveghere

Urmărește Go4IT.ro pe Google News