Carrefour: 4 modele de mouse HP apreciate de clienți, oferite la reducere

13.10.2022
Carrefour: 4 modele de mouse HP apreciate de clienți, oferite la reducere

Carrefour are reduceri la multe modele de mouse-uri de la HP. Sunt disponibile diferite modele, de la unele wireless, pentru laptop, până la altele cu fir, potrivite mai mult pentru computere desktop.

Vă prezentăm câteva dispozitive interesante:

Carrefour
HP Dual Mode 300

Modelul HP Dual Mode 300, negru, este disponibil la prețul de 74,92 lei, redus de la 99,9 lei. Dispozitivul, ergonomic, are senzor optic cu rezoluție maximă de 3.600 DPI, fiind potrivit pentru cei care folosesc setup dual-monitor. Dispozitivul are cinci butoane și se poate conecta la PC în două moduri, prin intermediul Bluetooth sau al unui receiver de 2.4 GHz. Mouse-ul funcționează cu o baterie AA, inclusă în pachet.

Carrefour
HP Z3700

HP Z3700, un model foarte elegant, potrivit pentru laptopuri, este disponibil la prețul de 59,92 lei (redus de la 79,9 lei). Dispozitivul este disponibil în mai multe combinații de culori (albastru cu alb, gri cu alb sau roz cu alb) și are rezoluție de 1.200 DPI. Conectarea se face prin intermediul unui receiver USB de 2.4 GHz. Mouse-ul are trei butoane.

Carrefour
HP X500

Mouse-ul cu fir HP X500 este disponibil la Carrefour, cu reducere, la prețul de 33,67 lei (redus de la 44,9 lei). Acest model are trei butoane, poate fi folosit cu ambele mâini și are senzor optic cu rezoluție de 1.200 DPI.

Carrefour
HP Z5000

Un alt model elegant de mouse HP din oferta actuală a retailerului este HP Z5000. Acesta se conectează la PC-uri prin intermediul Bluetooth. Dispozitivul are trei butoane și senzor optic cu rezoluție de 1.200 DPI. Prețul actual este de 97,42 lei, fiind redus de la 129,9 lei.

Puteți vedea oferta completă de mouse-uri a Carrefour aici.

CITEȘTE ȘI:

Top favorite la eMAG: 3 produse cu raport calitate preț foarte bun și rating ridicat

Dedeman: 4 produse atractive, aflate la reducere, din noul catalog

Kaufland: 4 produse ieftine care ne fac cu ochiul din oferta actuală

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult