Kaufland: 4 produse ieftine care ne fac cu ochiul din oferta actuală

11.10.2022
Kaufland: 4 produse ieftine care ne fac cu ochiul din oferta actuală

Am descoperit, în oferta retailerului Kaufland, patru produse inedite, disponibile la prețuri accesibile.

Toate dispozitivele sunt vândute sub o marcă proprie a companiei, My Project.

Util, pentru recuperarea obiectelor scăpate în locuri greu accesibile, este setul de instrumente de inspecție disponibil în magazine. În pachet sunt incluse o oglindă cu braț telescopic și o lanternă cu vârf magnetizat, telescopică și ea. Ambele dispozitive vin cu baterii incluse. Setul costă 14 lei.

Kaufland

Interesant este dispozitivul pentru magnetizat și demagnetizat obiecte metalice. Produsul, realizat din ABS, este disponibil la prețul de 14 lei.

Un set de benzi de iluminat, fiecare cu 15 LED-uri, cu dimensiunile 40 x 0,83 x 0,67 cm, costă 40 de lei. Aceste dispozitive pot fi folosite pentru diverse proiecte DIY.

Totodată, o priză programabilă pentru interior, care suportă o tensiune maximă de 230 V, are prețul de 17 lei. Dispozitivul este o alternativă mai ieftină la prizele inteligente și poate fi programat pentru a funcționa doar o anumită perioadă, iar apoi se stinge. Un astfel de produs este util pentru cei care se tem, de exemplu, că au lăsat fierul de călcat în priză. Aceste persoane pot programa priza să funcționeze doar 10 minute, cât timp au nevoie pentru a călca ceva.

Foto: Kaufland.ro

Citește și:

Top favorite la eMAG: 3 produse cu raport calitate preț foarte bun și rating ridicat

Dedeman: 4 produse atractive, aflate la reducere, din noul catalog

Lidl: Surpriza din oferta acestei săptămâni – produs multifuncțional 6-în-1, cu preț mic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult