Dedeman: 4 produse atractive, aflate la reducere, din noul catalog

12.10.2022
Dedeman: 4 produse atractive, aflate la reducere, din noul catalog

Dedeman are mai multe oferte atractive în catalogul acestei luni. Am selectat patru produse care merită, credem, atenția cititorilor noștri.

Un televizor smart Hisense 32A4BG, cu diagonala de 80 de cm, este disponibil la prețul de 749 de lei (redus de la 839 de lei). Display-ul, cu tehnologie Direct LED, are rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli) și, datorită timpului de răspuns de 16 ms, poate fi potrivit inclusiv pentru gaming. Televizorul include două difuzoare cu putere de câte 6 W, oferă suport pentru tehnologia Dolby Audio și rulează sistemul de operare proprietar VIDAA OS.

Totodată, boxa portabila activa Samus SoundCore, cu putere de 30 W, costă 249 de lei (față de 279 de lei înainte). Dispozitivul include conectivitate Bluetooth, port USB, slot pentru carduri de memorie și jack audio universal de 3.5 mm.


Dispozitivul a fost gândit pentru a rezista la șocuri și poate fi folosit pe post de baterie externă (are capacitate de 2.000 mAh) pentru alte dispozitive electronice. Este interesantă funcția True Wireless Sound, care permite conectarea a două boxe Samus pentru a crea un sistem stereo.

Dedeman

 

Interesantă este, în oferta actuală a Dedeman, instalația solară Hoff cu 7 globuri și 70 de LED-uri. Aceasta oferă un efect de tip flacără și costă 62,90 lei (preț redus de la 74,90 lei). Instalația are o lungime de 1,8 metri, iar cablul de alimentare o lungime de 3 metri. Dispozitivul include acumulator cu capacitate de 600 mAh, care oferă o autonomie de până la 8 ore când este încărcat complet.

Un preț atractiv, de 21,90 lei (redus de la aproape 30 de lei) îl are un bec LED color Osram cu telecomandă. Acesta folosește soclu E27, are putere de 9 W și o intensitate a fluxului luminos de 806 lumeni. Luminozitatea și culorile pot fi controlate din telecomandă.

Foto: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Carrefour: 4 modele de mouse HP apreciate de clienți, oferite la reducere

Kaufland: 4 produse ieftine care ne fac cu ochiul din oferta actuală

Lidl: Surpriza din oferta acestei săptămâni – produs multifuncțional 6-în-1, cu preț mic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult