Căștile OnePlus Buds Pro 2 primesc listă neoficială cu specificații

05.10.2022
Căștile OnePlus Buds Pro 2 primesc listă neoficială cu specificații

Lansată în urmă cu peste un an, alternativa AirPods Pro pentru utilizatorii de Android este pe cale să treacă la o nouă generație, căștile OnePlus Buds Pro 2 venind cu performanțe audio îmbunătățite și o implementare și mai eficientă a tehnologiei active de anulare a zgomotelor de fundal.

Încadrat la gama de top a producătorului OnePlus și așteptat cu un preț comparabil modelului pe care îl înlocuiește (aprox. 150 de euro), noul produs este confirmat din surse de încredere pentru o lansare în viitorul apropiat, primind chiar și o listă preliminară cu principalele specificații tehnice.

La fel ca modelul Enco X2 lansat de Oppo la jumătatea acestui an, căștile Buds Pro 2 folosesc o configurație cu două drivere de 11mm și 6 mm, pentru acoperire cât mai uniformă a întregului spectru de frecvențe audio. De asemenea, chipsetul folosit suportă tehnologia spatial audio și procesare high-res folosind codecul LHDC 4.0.

Optimizată pentru mai multă eficiență, funcția ANC va putea atenua zgomotele ambiante cu până la 45dB, performanță obținută prin aplicarea unor algoritmi adaptivi care țin cont de intensitatea și tipul zgomotelor ambiante. Fiecare cască dispune de câte trei microfoane, orientate în direcții diferite pentru a permite separarea și „curățarea” vocii de zgomotele ambiante nedorite.

Cât despre autonomia oferită, căștile Buds Pro 2 ar urma să rezite până la 6 ore, respectiv 22 de ore cu încărcări succesive folosind cutiuța pentru transport. Autonomia poate urca la 9 ore, respectiv 38 ore, prin dezactivarea funcție ANC.

Cutia pentru transport va putea fi încărcată atât prin USB-C dar și în mod wireless, spre exemplu, prin simpla așezare pe spatele unui smartphone echipat cu funcția reverse-charging.

Lista este completată cu suport pentru tehnologia Google Fast Pair, Bluetooth 5.2 și certificare IP55 pentru protecție la apă și praf. Căștile OnePlus Buds Pro 2 vor fi disponibile în versiuni de culoare pe alb, negru și verde.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult