Noile electronice intrate în oferta Carrefour. Laptop ieftin prin programul Rabla

10.12.2021
Noile electronice intrate în oferta Carrefour. Laptop ieftin prin programul Rabla

Carrefour, unul dintre cei mai importanți retaileri din România, a introdus în ofertă noi electronice. Printre acestea se numără becuri inteligente, căști de gaming și smartwatch-uri.

Un bec smart Wiz este disponibil la prețul de 129 de lei. Becul LED are putere de 6,7 W și folosește soclu E27. Dispozitivul se conectează la Wi-Fi și poate fi controlat prin intermediul aplicației dedicate. O versiune RGB, cu putere de 11 W, este disponibilă la prețul de 175 de lei.

Carrefour a introdus în ofertă și căști de gaming AQIRYS, care au un raport calitate / preț foarte bun. Modelul Vega, care oferă sunet 7.1 Virtual Surround, are difuzor de 50 mm, luminițe RGB și cablu de 2,10 metri (cu telecomandă pe fir), costă 188,91 lei. Căștile oferă o calitate bună a sunetului și au construcție premium, solidă. Alt model disponibil este Altair.

Un hub USB, model Sbox H-304, poate fi achiziționat la prețul de 59,9 lei. Dispozitivul include patru porturi USB 2.0.

În oferta Carrefour a intrat și ceasul Huawei Watch GT 3. Acesta are carcasa și brățara realizate din oțel. Display-ul AMOLED are diagonala de 1,43 inchi. Modelul costă 1.499,90 de lei. Autonomia promisă de producător este de 336 de ore. Este disponibilă și o versiune de culoare Light Gold, la prețul de 1399,9 lei.

Este disponibil, de asemenea, un laptop ASUS X515EA. Modelul are procesor Intel Core i5, ecran Full HD cu diagonala de 15,6 inchi, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare de 512 GB pe SSD și grafică Intel Iris Xe. Dispozitivul costă 2999,9 lei și este eligibil pentru programul Rabla. Pentru acest produs poate fi aplicat un voucher în valoare de 500 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Căștile true wireless revin în oferta Lidl. Prețul este atractiv

Produsele inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive

Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult