„Cel mai inutil” accesoriu Apple poate fi comandat acum la prețul de doar 250 de dolari

11.08.2020
„Cel mai inutil” accesoriu Apple poate fi comandat acum la prețul de doar 250 de dolari

Cel mai inutil accesoriu Apple, cum au fost numite rotițele de 700 de dolari lansate de companie pentru computerul Mac Pro, are acum concurență.

O firmă a lansat acum rotile mai ieftine și mai avansate pentru Mac Pro. Modelul celor de la OWC costă 250 de dolari și are și un sistem de blocare, care lipsește de pe cele oferite de Apple.


Suma este în continuare mare, dar să nu uităm că, în cea mai avansată configurație, Mac Pro poate costa 52.600 de dolari.

Citește și: Tim Cook, șeful Apple, este acum miliardar, dar nu din liga lui Bill Gates sau Jeff Bezos

Accesoriu Apple scump, dar simplu de montat

Produsul OWC oferă și alte avantaje. Roțile Rover Pro se atașează direct pe piciorușele computerului și nu necesită scule pentru a fi montate. Picioarele costă și ele 300 de dolari.

Pentru Mac Pro sunt disponibile și alte accesorii originale foarte scumpe. Apple a lansat, împreună cu computerul, monitorul Pro Display XDR în valoare de 5.000 de dolari și suportul Pro Stand, care costă 1.000 de dolari.

Citește și: Rotilele pentru Mac Pro de la Apple costă dublu față de noul iPhone SE

Apple vinde accesorii foarte scumpe de mulți ani, dar compania reușește de fiecare dată să surprindă cu prețurile cerute. Un cablu audio Lightning to 3,5 mm costă 35 de dolari, iar Thunderbolt 3 Pro Cable, cu o lungime de 2 m, are prețul de 130 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult