Cum arată Galaxy Buds Pro, următoarele căști true wireless de la Samsung

03.12.2020
Cum arată Galaxy Buds Pro, următoarele căști true wireless de la Samsung

Samsung pare deja să renunțe la design-ul căștilor true wireless Galaxy Buds Live, în favoarea unui design mai… tradițional. Noile căști Galaxy Buds Pro sunt mai apropiate mai degrabă de felul în care arată Galaxy Buds standard, iar lansarea este așteptată alături de seria de telefoane Galaxy S21, care ar putea avea loc în luna ianuarie.

Galaxy Buds Pro adoptă un design mai tradițional

Evan Blass, leaker celebru, a publicat pe contul său de pe site-ul Voice primele imagini de presă care prezintă căștile Galaxy Buds Pro. Acestea par să adopte o nouă formă, mult mai rotunjită, cu un nou set de culori și cu difuzoare mari. Pentru că Galaxy Buds Live nu erau intra auriculare (in-ear), mulți utilizatori s-au plâns de performanța scăzută a tehnologiei de anulare a zgomotului de fundal activă (ANC). Se pare că noul model ar trebui să rezolve această problemă.

Avem și prima fotografie cu cutia căștilor, care menționează faptul că sunt realizate cu ajutorul AKG, un brand care aparține harman/kardon, companie cumpărată de Samsung în urmă cu câțiva ani. Cutia nu este foarte diferită în design de cea a căștilor Galaxy Buds Live, lansate anul acesta.

Din păcate, nu știm foarte multe informații despre noile Galaxy Buds Pro. Nu știm dacă au sau nu funcții touch pe suprafața externă, dacă au și alte tehnologii integrate în afară de ANC și nici ce autonomie vor oferi. Ne așteptăm însă ca aceste căști să reușească măcar să egaleze autonomia și capabilitățile modelelor anterioare, dacă nu chiar să le depășească. Știm însă faptul că atunci când nu vor fi în utilizare, căștile vor fi alimentate de un acumulator de 472 mAh din cutiuța de încărcare.

sursa: Voice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult