Produse inedite, gadgeturi și accesorii disponibile acum la Kaufland. „Seară de film” la electronice

02.06.2021
Produse inedite, gadgeturi și accesorii disponibile acum la Kaufland. „Seară de film” la electronice

Kaufland, cel mai mare lanț de retail de pe piața din România, a introdus noi produse în ofertă începând cu data de 2 mai. Printre acestea se găsesc gadgeturi, accesorii și alte produse interesante.

Compania vinde un soundbar marca Sharp, la prețul de 219,90 lei. Dispozitivul are dimensiunile 80 x 8 x 6 cm și putere (RMS) de 40 W. Soundbarul are telecomandă și poate fi montat pe perete.

O baterie externă, cu capacitate de 10.000 mAh, este disponibilă în culorile alb și negru, la prețul de 40 de lei. Dispozitivul include cablu micro-USB – USB.

În magazinele Kaufland se găsește, de asemenea, o boxă pentru karaoke FREEMAN cu putere (RMS) de 25 W. Dispozitivul include două baterii de 2.000 mAh, iar la capitolul conectivitate oferă: Bluetooth, USB, slot card, radio și AUX. Autonomia este de maxim 6 ore. Boxa costă 199,90 lei.

Citește și Dedeman, 1 iunie: Produse deosebite și inedite din oferta actuală a retailerului

Atrage atenția televizorul Samsung (model UE32T4302AKXXH) oferit de Kaufland. Dispozitivul este smart și folosește tehnologie LED pentru ecran. Televizorul include display cu diagonala de 32” (81 cm), rezoluție de 1.366 x 768 pixeli și difuzuaore cu putere (RMS) de 10 W. La capitolul conectivitate, dispozitivul oferă următoarele porturi și sloturi: 2 x HDMI, 1 x USB, 1 x LAN și CI. Produsul este oferit la prețul promoțional de 999 de lei.

Pentru cei care nu au nevoie de un model smart, Kaufland oferă un televizor VORTEX (V32TPHDE1) la prețul de 599 de lei. Dispozitivul are ecran Full HD cu diagonala de 24” (61 cm) și difuzoare de 42 W. La capitolul conectivitate, modelul dispune de: port HDMI, port VGA, CEC și unul USB.

Kaufland are tema „Seară de film” la secțiunea electronice

Inedit este aparatul de făcut pocorn, disponibil la prețul de 100 de lei. Acesta are putere de 1.100 W și include capac din plastic transparent. Un aparat pentru prepararea de vată de zahăr este oferit la prețul de 149,90 lei.

Un suport pentru umbrelă de plajă, marcă proprie Countryside, este disponibil la prețul promoțional de 6 lei. Lidl vinde un produs similar în această perioadă, pentru 10 lei.

Pentru cei mici este interesantă masa de joc pentru nisip/apă KIDLAND. Dispozitivul este realizat din plastic și are dimensiunile 53 x 72 x 53 cm. În cutie sunt incluse 11 piese, iar produsul este recomandat pentru copii cu vârste mai mari de 18 luni.

Sursa: Kaufland.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult