Produse interesante oferite de Kaufland înainte de minivacanța de 1 mai/Paște

28.04.2021
Produse interesante oferite de Kaufland înainte de minivacanța de 1 mai/Paște
Foto: Shutterstock

Kaufland, cel mai popular retailer din România, are noi oferte în săptămâna de dinainte de minivacanța de 1 mai/Paște.

Un aparat de tuns corporal, marca Remington (model PG 6030), costă 100 de lei la Kaufland. Dispozitivul are autonomie maximă de 40 de minute pe acumulator și include diverse accesorii. Prețul este puțin mai avantajos decât la eMAG. Acolo, aparatul costa 103 lei la momentul redactării articolului.

Un cântar pentru baie, marca LIV&BO, are prețul de 35 de lei. Aparatul include ecran LCD monocrom iluminat, pornește automat și suportă o greutate maximă de 180 kg. În cutie sunt incluse două baterii AA.

În oferta Kaufland a revenit aparatul de curățat scame de pe textile Switch On, la prețul de 20 de lei. Dispozitivul include o perie de curăţare şi două baterii AA.

În magazinele retailerului poate fi găsită și o cutie pentru detergent interesantă, în formă de mașină de spălat. Aceasta are capacitate de 5 litri și costă 8 lei.

Citește și: Accesorii și produse interesante introduse de Lidl în ofertă începând cu 26 aprilie

Atrage atenția uscătorul de rufe pentru balcon sau calorifer, marcă proprie K-Classic, care costă 15 lei. Tot pentru casă este disponibilă, de asemenea, o scară pliabilă cu trei trepte, capabilă să suporte o greutate maximă de 150 kg, la prețul de 90 de lei.

Oferte Kaufland pentru pasionații de camping

Pasionații de camping găsesc în magazinele retailerului o lampă LED Hycell cu trei funcții de iluminare. Dispozitivul include baterii și are prețul de 20 de lei.

Tot pentru camping ar putea fi utilă canistra pliabilă cu robinet din oferta Kaufland. Recipientul, care ocupă puțin spațiu în bagaje atunci când nu este folosit, are capacitate de 3,5 litri și costă 20 de lei.

Interesant este, de asemenea, duşul portabil pentru camping, marca Countryside. Acesta are capacitate de 25 litri și include robinet şi furtun flexibil. Sistemul costă, promoțional, 17 lei.

În oferta Kaufland sunt disponibile și alte accesorii pentru camping, printre care un sac de dormit și un cort.

CITEȘTE ȘI:

Ați văzut sigur imaginea cu ea pe internet. Iată ce i s-a întâmplat „fetiței dezastrului”, la vârsta de 21 de ani

Video Go4it: Firma Zero Labs a transformat un vehicul vechi de 50 de ani în EV în 24 de ore

Aplicația Bolt Food este acum disponibilă și în Huawei AppGallery

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult