Lidl 16 – 22 ianuarie: Produsele care ne-au atras atenția din oferta săptămânii

16.01.2023
Lidl 16 - 22 ianuarie: Produsele care ne-au atras atenția din oferta săptămânii

Este un nou început de săptămână, iar magazinele Lidl au fost actualizate cu noi produse, inclusiv din categoriile electronice și gadgeturi. Vă prezentăm dispozitivele care ni se par utile.

O lanternă Parkside, cu acumulator și dock pentru birou, este disponibilă la prețul de 100 de lei. Dispozitivul oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 850 de lumeni. Lanterna beneficiază de rezistență la praf și apă (IP54).

Lidl

 

Tot sub marca Parkside este disponibil un cărucior pliabil pentru transportul de marfă sau alte obiecte grele. Dispozitivul are o suprafață de așezare de 23 x 25 cm și dimensiunile, pliat, de 48 x 25 x 11 cm. Căruciorul costă aproape 80 de lei și poate transporta o greutate maximă de 50 de kg.

Produse care ajung joi în magazinele Lidl

Un distrugător de documente, marca United Office, va putea fi achiziționat la prețul de 80 de lei. Aparatul poate tăia până la șase coli A4 simultan și poate fi folosit pentru coșuri cu diametru de 28-42 cm.

Util acasă, dar și la birou, poate fi prelungitorul SilverCrest cu opt prize care va fi disponibil la Lidl la prețul de 70 de lei. Dispozitivul are cablu de alimentare cu lungime de 3 metri și buton On/Off.

Tot începând de joi, în magazinele companiei vor putea fi găsite alte două produse interesante: un mouse wireless pentru laptopuri și un prelungitor de tip cub.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Două produse neobișnuite, disponibile la Dedeman cu preț bun. Unul e un gadget auto 4-în-1 ce pare util

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult