Noutăți la Lidl: 2 produse SilverCrest de birou, simple dar utile, disponibile în curând cu preț bun

13.01.2023
Noutăți la Lidl: 2 produse SilverCrest de birou, simple dar utile, disponibile în curând cu preț bun
Foto: Profimedia Images

Lidl va vinde săptămâna viitoare mai multe produse pentru birou, sub marca proprie SilverCrest. Două dintre aceste produse ne-au atras atenția.

Un mouse wireless pentru laptop va putea fi achiziționat la prețul de 35 de lei. Dispozitivul funcționează cu baterie (inclusă în pachet) și are cinci butoane. Unul dintre acestea permite schimbarea rezoluției senzorului optic (nivelul DPI). Mouse-ul se conectează la PC-uri prin intermediul unui receiver wireless de 2.4 GHz.

Citește și: Televizor smart 4K, de la o marcă bună, disponibil la Dedeman cu reducere

Util poate fi în orice birou și prelungitorul de tip cub pe care îl va vinde Lidl. Dispozitivul are patru prize și două porturi USB-A. Cablul de alimentare are lungime decentă, de 1,5 metri.

Prelungitorul va fi disponibil la prețul de 64 de lei, bun dacă îl comparăm cu cel al produsului după care este inspirat. Un model PowerCube cu patru prize și două porturi USB costă, la eMAG, 74 de lei.

Produsele ajung în magazinele Lidl joia viitoare, pe 19 ianuarie. Ambele vor beneficia de garanție de 3 ani.

Până atunci puteți citi despre lucrurile interesante pe care Lidl le vinde în această săptămână. Dacă nimic nu va atras atenția, puteți vedea aici și două gadgeturi neobișnuite disponibile în magazinul online al Dedeman.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Air.0 este un mouse pliabil, subțire și ușor, inspirat de figurinele origami. Promite 3 luni de autonomie. VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult