Lidl: Accesorii utile pentru birou și casă, disponibile săptămâna aceasta în magazine

25.10.2021
Lidl: Accesorii utile pentru birou și casă, disponibile săptămâna aceasta în magazine
Foto: Shutterstock

Lidl are în ofertă, începând de joi, mai multe produse utile la birou, dar și acasă.

O lampă LED de birou, marca Livarno Home, va fi disponibilă la prețul de 60 de lei. Dispozitivul, cu putere de 5 W, are braț flexibil, trei trepte de luminozitate și întrerupător tactil. Vor fi disponibile mai multe trepte pentru intensitatea fluxului luminos: de 270 lm, 340 lm sau 370 lm.

Util pentru cei care au multe dispozitive electronice ar putea fi adaptorul de priză cu două porturi USB incluse. Produsul, marca SilverCrest, va costa 25 de lei.

Citește și: Cinci oferte Altex din 26 octombrie care chiar merită atenția ta

Vor reveni în oferta Lidl și prelungitoarele. Un model Parkside cu 9 prize va costa 30 de lei. Dispozitivul dispune de buton On/Off și are cablu cu lungime de 1,4 metri.

Tot începând de joi, magazinele companiei vor vinde alarme pentru ușă și fereastră, la prețul de 25 de lei setul de patru. Dispozitivele au butoane On/Off, iar alarma se deconectează automat după un minut.

În magazinele retailerului german va putea fi găsită și o plafonieră LED cu difuzor încorporat. Produsul va costa 199 de lei. Controlul difuzorului va putea realizat inclusiv prin smartphone.

Sursa: Lidl.ro

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult