Lidl va vinde un gadget pentru locuință inedit, săptămâna viitoare

22.10.2021
Lidl va vinde un gadget pentru locuință inedit, săptămâna viitoare

Lidl va introduce în ofertă încă un gadget inedit, începând de joia viitoare.

În magazinele retailerului german va putea fi găsită o plafonieră LED cu difuzor încorporat. Produsul va costa 199 de lei.

Intensitatea luminii (nivel maxim de 2.200 lm) va putea fi reglată de utilizator. Controlul difuzorului va putea realizat inclusiv prin smartphone. Plafoniera se conectează la dispozitive mobile prin intermediul conexiunii Bluetooth 5.0 de care dispune.

Corpul de iluminat beneficiază de temporizator pentru stingerea automată a luminii (30 de minute).

Difuzorul are putere de 17,5 W.

Plafoniera are dimensiunile 40 x 8 cm și dispune de telecomandă, prin intermediul căreia utilizatorii pot controla atât lumina, cât și sunetul. Bateria pentru telecomandă va fi inclusă în pachet.

Dispozitivul, marca Livarno Home, va beneficia de garanție extinsă de 3 ani.

Lidl va vinde și un model fără difuzor

Pentru cei care nu doresc un difuzor în corpul de iluminat vor fi disponibile două modele de plafoniere programabile, care dispun de asemenea de telecomenzi. Prețul va fi de 149 de lei pe unitate.

Intensitatea mximă a fluxului luminos oferită va fi de 4.200 lm, iar utilizatorii vor putea selecta nuanțele:  alb-rece, alb-neutru sau alb-cald. Dispozitivul dispune de setare pentru lampă de veghe și funcție temporizator (30 de minute).

Plafonierele, tot marca Livarno Home, vor beneficia de garanție de 3 ani.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Accesorii interesante pentru casă și produse de copii, disponibile în magazine

Crimă pe platoul de filmare! E implicat un actor faimos de la Hollywood

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult