Lidl aduce două dispozitive cu telecomandă, utile de Sărbători

11.11.2022
Lidl aduce două dispozitive cu telecomandă, utile de Sărbători

Lanțul de retail Lidl a început deja să ofere produse de Sărbători, iar cei care doresc să se pregătească din timp au și mai multe opțiuni disponibile săptămâna viitoare.

La Lidl vor putea fi cumpărate, începând de luni, 14 noiembrie, două dispozitive cu telecomandă utile de Sărbători.

O instalație luminoasă, marca Livarno Home, va fi disponibilă la prețul de 80 de lei. Dispozitivul poate reda opt efecte luminoase, cu intensitate variabilă. Instalația poate fi folosită la interior sau exterior, deoarece oferă rezistență moderată la murdărie și apă (certificare IP44). Dispozitivul include 580 de LED-uri și poate fi controlat și personalizat din telecomanda dedicată.

Lidl
Instalația Livarno Home care va putea fi găsită la Lidl.

Pentru cei care doresc să stingă instalația de afară, fără a mai ieși în frig, utilă poate fi priza cu telecomandă pe care o va vinde Lidl. Setul, marca Silvercrest, include două unități și va costa 75 de lei. Prizele sunt certificate IP 44 și suportă o putere maximă de 3.680 W. Telecomanda are rază de acțiune de 40 de metri.

Ambele produse vor beneficia de garanție de 3 ani.

Decorațiuni și lămpi cu LED-uri pentru Sărbători sunt disponibile și în oferta actuală.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Black Friday 2022 la eMAG, Dedeman sau Lidl: Cele mai noi oferte anunțate de magazine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult