Lidl are în ofertă 2 produse utile pentru cei care pleacă în vacanță

12.07.2022
Lidl are în ofertă 2 produse utile pentru cei care pleacă în vacanță

Este perioada vacanțelor, iar Lidl și-a ajustat oferta de produse pentru a răspunde nevoilor oamenilor în această perioadă. Lanțul de supermarketuri are în ofertă două produse utile la drum.

O geantă cu două compartimente cu protecție RFID, disponibilă în mai multe versiuni, este disponibilă la prețul de 44 de lei. Gențile sunt realizate din poliester rezistent la tăiere și au întăritură metalică în anumite zone. Cureaua are lungime reglabilă. Cele trei versiuni au dimensiunile: 32,5 x 15 x 5 cm, 23 x 17,5 x 8 cm și 20 x 24,5 x 8 cm.

Citește și: Ofertele Kaufland: Noi accesorii și electronice auto, disponibile la prețuri atractive

Tehnologia RFID protejează cardurile contactless astfel încât să nu fie citite de dispozitive aduse de infractori în apropierea lor.

Lidl oferă garanție de 3 ani la aceste genți.

Citește și: Lidl va vinde din nou un televizor smart Xiaomi. Preț, disponibilitate și caracteristici tehnice

Un alt produs util, pentru cei care zboară cu avionul, este cântarul de bagaje disponibil în magazinele retailerului. Dispozitivul, marca SilverCrest, are funcție TARA și suportă o greutate maximă de 50 kg. Cântarul se închide automat după ce nu mai este folosit. Dispozitivul funcționează cu o baterie, care este inclusă în pachet. Și acest dispozitiv beneficiază de garanție de trei ani. Cântarul costă 25 de lei.

Tot utile în călătorii sunt încărcătorul wireless magnetic pentru iPhone și cablul cu trei capete diferite (USB-C, Lightning și micro-USB). Acestea costă 65 de lei, respectiv 55 de lei.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult