Ofertele Kaufland: Noi accesorii și electronice auto, disponibile la prețuri atractive

13.07.2022
Ofertele Kaufland: Noi accesorii și electronice auto, disponibile la prețuri atractive

Kaufland a introdus noi produse din categoria auto în ofertă începând de astăzi. Am făcut o selecție cu patru produse interesante.

O cameră auto DVR, care filmează la calitate Full HD (1.920 x 1.080 pixeli / 30 fps), modelul Vortex VO2108, costă 149,90 lei. Dispozitivul are display cu diagonala de 2,2” (5,6 cm / rezoluție de 320 x 240 pixeli) și oferă unghi de filmare larg, de 170 de grade. Camera suportă carduri de memorie micro-SD cu capacitate maximă de 64 GB.

Alte caracteristici ale camerei: dispune de detector de mișcare, senzor gravitațional, permite înregistrarea audio și oferă pornire / oprire automată. În cutie sunt incluse accesoriile necesare pentru montaj: încărcător și suport pentru parbriz.

Interesant este și suportul auto pentru telefon care include plăcuță de încărcare wireless. Dispozitivul, de tip gravity (brațele prind automat telefonul când dispozitivul este așezat în el), este compatibil cu telefoanele care folosesc standardul de încărcare Qi. Puterea maximă oferită este de 10 W. Acest produs are prețul de 50 de lei.

Pentru cei care nu au smartphone-uri care permit încărcarea wireless, Kaufland oferă un încărcător auto simplu, sub marca proprie Switch On, la prețul de 13 lei. Dispozitivul include două porturi USB, care oferă viteză de încărcare normală.

Pe scaunele din mașină poate fi instalată și salteaua pentru masaj oferită de retailer. Modelul Vitalmaxx oferă cinci programe de masaj și include cronometru pentru sesiuni de 15, 30 sau 60 de minute. Dispozitivul, care dispune și de încălzire, costă 169 de lei. Greutatea maximă suportată este de 100 kg. Salteaua este controlată din telecomanda dedicată.

Foto: Kaufland.ro

Citește și: Lidl are în ofertă 2 produse utile pentru cei care pleacă în vacanță

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult