Lidl are o ofertă bogată de dispozitive pentru iluminat

21.12.2021
Lidl are o ofertă bogată de dispozitive pentru iluminat

Lidl vinde, în această săptămână, mai mult dispozitive pentru iluminat. Printre acestea se numără plafoniere, lămpi LED și o lanternă pentru copii inedită.

Lanterna cu proiector pentru copii, marca Livarno Home, costă 20 de lei și poate afișa 24 de imagini, câte opt pe fiecare dintre cele trei discuri disponibile. Trecerea la o nouă imagine se face prin rotirea discului introdus în lanternă.

Totodată, în magazinele Lidl se găsește o lampă LED pentru toaletă. Dispozitivul are senzor de mișcare și luminează interiorul vasului de WC atunci când cineva intră în raza de acțiune de 2 metri a senzorului.

Sunt disponibile, de asemenea, mai multe modele de lămpi LED cu senzor de mișcare, la prețul de 30 de lei unitatea. Acestea pot fi montate în debarale, dulapuri sau în alte spații întunecate. Senzorul de mișcare are rază de acțiune de 3 metri, iar unghiul de detecție este de 80-100 de grade.

O plafonieră modernă cu LED-uri costă, la Lidl, 149 de lei. Sunt disponibile trei modele: cu lungime de 170 cm, putere de 5 W și intensitate a fluxului luminos de 400 lumeni; 98 cm / 4 W / 320 lm; 170 cm, 4 W, 320 lm.

Un alt model, mai mic, cu trei becuri, costă 85 de lei.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Dispozitivele anti-5G sunt de fapt periculoase. Emit radiații ionizante și pot avea efecte negative pe termen lung

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult