Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount

14.01.2022
Cinci dispozitive inedite disponibile la Carrefour cu discount
Foto: Profimedia Images

Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, are în acest moment o ofertă bogată de produse electronice aflate la promoție.

Un senzor de temperatură, marca Logic, costă 40,95 lei. Acesta poate fi atașat la chei și transmite, prin intermediul conexiunii Bluetooth, datele la un smartphone. Dispozitivul este rezistent la apă.

Totodată, un dispozitiv pentru igienizarea de smartphone-uri și căști, care folosește lumină UV-C, este disponibil la prețul de 49,9 lei. Modelul, Poss PSSB01WH, elimină chiar și coronavirusul care provoacă COVID-19. Totodată, aparatul este eficient împotriva Escherichia coli, Staphylococurs auresus, Candida albicans, dar și a virusurilor H1N1 sau H3N2.

Citește și: Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână

Cu discount pot fi găsite, la Carrefour, căștile true wireless în formă de ruj Huawei Freebuds Lipstick. Versiunea de culoare roșie costă 969,9 lei. La eMAG prețul este de 990 de lei, iar la Altex dispozitivul costă 1.100 de lei. Huawei spune că aceste căști oferă 4 ore de autonomie pentru muzică, iar carcasa de încărcare mai oferă încă 20 de ore. Dispozitivele beneficiază de rezistență medie la apă (IPX4) și, foarte important, oferă anulare activă a zgomotului de fundal (ANC).

Pentru cei care fac mișcare, de interes ar putea fi suportul detașabil de smartphone pentru braț Tellur TLL191031. Acesta costă 64,9 lei și este compus din două piese: o husă pentru telefon și sistemul de prindere elastic pentru braț. Produsul este compatibil cu toate telefoanele care au ecrane cu diagonală de 4 – 6,5 inchi. Telefonul poate fi rotit la 360 de grade atunci când se află în suport.

Mai mult, un ecran de proiectare pentru telefoane mobile Logic este disponibil la prețul de 44,9 lei. Dispozitivul poate proiecta pe o hârtie imaginea de pe ecranul dispozitivului mobil, care poate avea o diagonală maximă de 7 inchi.

Citește și: Noile accesorii auto disponibile la Lidl în această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult