Nothing anunță căștile Ear (stick), inspirate de produse cosmetice

24.09.2022
Nothing anunță căștile Ear (stick), inspirate de produse cosmetice

Compania Nothing a lansat până acum doar două produse: o pereche de căști și un smartphone. Carl Pei, fondatorul companiei, dorește să creeze însă un adevărat ecosistem de dispozitive, însă momentan acesta nu pare să existe. Ne-am fi așteptat ca cel de-al treila produs Nothing să reprezinte o piesă a puzzle-ului, însă nu este cazul. Nothing urmează să anunțe căștile Ear Stick, cea de-a doua generație a căștilor ear (1), lansate în 2021. Cutia căștilor a fost prezentată la London Fashion Week și pare inspirată de design-ul produselor cosmetice.

Nothing Ear (stick) par să fie o versiune dedicată publicului feminin a căștilor ear (1) de anul trecut

Căștile Nothing ear (1) s-au dovedit a fi un succes instant pentru companie, acestea beneficiind de un design ieșit din comun și performanță bună pentru prețul lor. Cam la fel pare să fie și Phone (1), care oferă finisaje și design de nivelul iPhone, la un preț mai mic, dar vine și cu benzi de luminițe LED pe capacul din spate.

Dacă una dintre caracteristicile importante pentru produsele Nothing este să arate ciudat, căștile Ear (stick) se încadrează cu siguranță. Deși nu am văzut încă design-ul final al căștilor propriu-zise, cutia lor pare să fie inspirată de un ruj sau de o cutie mică de farduri. Carcasa este realizată din plastic transparent, cu elemente de culoare albă și roșie la interior.

Compania spune că aceste căști sunt „un produs complet nou”, însă adevărul este că am văzut deja un leak în care am putut vedea cum arată și căștile de la interior. Acestea au în mare parte același design precum ear (1) de anul trecut. Nothing spune că acestea sunt modelate pentru a sta confortabil în urechi și că sunt extrem de ușoare. Aceste lucruri erau valabile și pentru prima generație.

Căștile Nothing Ear (stick) vor fi lansate cândva în următoarele luni, înainte de sfârșitul anului și se alătură altor modele care par a fi dedicate publicului feminin. La începutul acestui an am testat căștile Huawei FreeBuds Lipstick, care par să meargă în aceeași direcție, iar recent Apple a lansat o colecție de căști din gama Beats în culori realizate în parteneriat cu Kim Kardashian.

sursa: Engadget

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult