Nothing lansează Ear (stick), o pereche de căști (mai) ieftină, fără ANC

27.10.2022
Nothing lansează Ear (stick), o pereche de căști (mai) ieftină, fără ANC

Este destul de clar acum de ce au fost scumpite pe neașteptate căștile Nothing Ear (1). Compania Nothing a anunțat lansarea celei de-a doua perechi de căști true wireless din portofoliul său, numită Ear (stick). Aceasta folosește un nou design pentru cutia de încărcare și renunță la câteva dintre capabilitățile modelului original, pentru a intra în ofertă la un preț mai mic. Doar că prețul „mic”, este chiar mai mare decât cel la care erau disponibile Ear (1) anul trecut și până acum câteva zile, înainte de scumpire.

Ear (stick) păstrează o parte din design-ul Ear (1), dar renunță la unele funcții

Dacă în 2021 puteai cumpăra Nothing Ear (1) la 99 de euro, pe format in-ear și cu funcție de anulare a zgomotului ambiental, în 2022, acel model costă 150 de euro. La un preț mai mic primești acum de la Nothing noile Ear (stick), într-o cutie de încărcare diferită, mai lungă, dar mai îngustă, pe format „clasic”, adică nu in-ear. Astfel, acestea intră mai degrabă în concurență directă cu AirPods 2 și 3 de la Apple decât cu alte perechi de căști populare.

Nothing Ear (stick) sunt mai ușoare, la 4,4 grame per cască, dar sunt în continuare echipate cu difuzoare performante, cu diametru de 12,6mm, unele dintre cele mai mari de pe piață. Căștile sunt echipate și cu o tehnologie care poate măsura cât  sunet se pierde din lipsa izolării, care poate ajusta automat egalizatorul pentru a oferi cel mai bun sunet posibil, în timp ce antena este acum îmbunătățită, pentru a asigura o conexiune cât mai stabilă. Există și o tehnologie Clear Voice pentru a reduce zgomotul ambiental în apeluri.

La capitolul autonomie, căștile promit până la 29 de ore în total, cu tot cu energia stocată în cutia de încărcare. La ascultare normală de muzică, autonomia va fi de 7 ore, în apeluri de 3 ore, iar cutia de încărcare va oferi alte 22 de ore în total.

Lansarea în magazine va avea loc pe 4 noiembrie, la prețul de 120 de euro.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult