Pebble a lansat trei noi produse pe Kickstarter

24.05.2016
La şase luni de la debutul ceasului inteligent Pebble Round, Pebble a lansat, pe platforma de crowdfunding Kickstarter, trei noi produse. Este vorba de Pebble 2, Pebble Time 2 şi Pebble Core. 
 
Pebble 2 este cel mai accesibil ca preţ smartwatch din portofoliul actual al companiei, iar accentul este pus pe funcţiile de fitness. Designul aduce aminte de modelul original Pebble, lansat şi el tot prin intermediul Kickstarter. Pebble 2 are un ecran e-paper şi baterie cu autonomie de aproximativ 7 zile. Ceasul rezistă la apă până la o adâncime de 30 m şi dispune de microfon pentru notiţe audio. Preţul de retail este de 129 de dolari, iar ceasul va fi livrat în luna septembrie. Cei care susţin acum proiectul pe Kickstarter pot comanda modelul la preţul de 99 de dolari. 
 
Citeşte şi: Pebble va concedia 25% dintre angajaţi şi se va concentra pe fitness
 
 
Pebble Time 2 este răspunsul Pebble la modelele avansate Android Wear şi la Apple Watch. Ceasul are aceleaşi dimensiuni ca modelul original Pebble Time, dar ecranul este cu 50% mai mare şi are o densitate a pixelilor cu 80% mai ridicată. Autonomia bateriei este de 10 zile, potrivit producătorului. Ceasul dispune de microfon şi de senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. Pebble Time 2 va costa 199 de dolari, dar poate fi precomandat pe Kickstarter la preţul promoţional de 169 de dolari.  
 
 
Pebble Core este cel mai interesant produs lansat de Pebble în acest val. Acesta este un fel de iPod Shuffle de nouă generaţie. Dispozitivul, care este programabil, poate face streaming de muzică de pe Spotify (dispune de suport offline pentru playlist-uri) şi are senzor GPS. Mai mult, Core include microfon care poate fi folosit pentru notiţe audio. Pebble Core se încarcă wireless prin standardul Qi, iar bateria are o autonomie de 9 ore atunci când este ascultată muzică fără pauză şi este activat senzorul GPS. 
 
 
Pebble Core va costa 99 de dolari în magazine, dar poate fi comandat pe Kickstarter la preţul de 69 de dolari. Livrarea se va face la începutul anului viitor. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult