Plantronics prezintă căştile Blackwire 3200 UC, disponibile în versiuni cu unul sau două difuzoare

19.02.2018
Plantronics prezintă căştile Blackwire 3200 UC, disponibile în versiuni cu unul sau două difuzoare

Plantronics prezintă căştile Blackwire 3200 UC pentru utilizatorii care folosesc intensiv sisteme de comunicaţii în mediul de business, dar care pot fi utilizate şi de consumatori.

 

Modelul este disponibil în două versiuni: una cu două difuzoare, care oferă procesare digitală a semnalului în ambele urechi şi o versiune monoaurală de tip call-center.

 

Căştile Blackwire 3200 au microfon cu funcţie de reducere a zgomotului ambiental şi egalizator pentru optimizarea calităţii vocii capabil să ajusteaze setările în mod automat atunci când utilizatorul ascultă muzică sau vizionează un film.

 

CITEŞTE ŞI: Plantronics Voyager 6200 UC – căşti Bluetooth premium gândite pentru profesionişti, dar pe care le poţi folosi oriunde [REVIEW]

 

Făcând parte din gama UC, căştile oferă integrare cu principalele aplicaţii Unified Communication. 

 

Modelul este compatibil cu computere personale, smartphone-uri şi tablete. Blackwire 3200 oferă mai multe opţiuni pentru conectare: USB, USB Type-C sau jack de 3,5 mm.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult