PopGrip JumpStart: primul PopSocket care îți poate încărca telefonul

13.03.2022
PopGrip JumpStart: primul PopSocket care îți poate încărca telefonul

PopSockets sunt accesorii pe care mulți utilizatori de smartphone-uri le folosesc, în special pentru că oferă un plus de siguranță în utilizarea cu o singură mână, oferind un punct de prindere mai bun. De asemenea, aceste accesorii pot fi folosite și pentru a propti telefonul pe masă pentru a urmări un video. Compania din spatele PopSockets anunță acum însă noi accesorii  numite PopGrip JumpStart Lightning, cu și mai multă funcționalitate extra: baterii portabile integrate în suportul de telefon.

PopSockets a lansat noile accesorii PopGrip JumpStart, cu baterie integrată

Noile accesorii PopGrip JumpStart Lightning/USB-C de la PopSockets sunt similare în funcționalitate de bază cu vechile PopSockets. Acestea pot fi lipite pe spatele telefoanelor și se pot extinde pentru a permite prinderea între degete a suportului. Totuși, dimensiunile părții de sus a accesoriilor a crescut, aici fiind acum găzduit un acumulator de 2.200 mAh. Capacitatea nu este tocmai mare, însă poate oferi cam 50% de alimentare extra pentru un smartphone modern.

Există atât modele dedicate pentru iPhone, cât și pentru Android. Pe exteriorul PopGrip JumpStart se află un cablu cu mufă Lightning sau USB-C pentru alimentarea telefoanelor. Chiar dacă se atașează pe spatele unui iPhone, aceste PopGrips nu se atașează magnetic prin MagSafe și nici nu oferă încărcare wireless, ci doar prin cablu.

popgrip

Bateria de pe PopGrip poate fi detașată pentru a fi încărcată separat de telefon, în timp ce PopSocket-ul de care este atașată rămâne pe telefon. Poți chiar încărca telefonul prin intermediul PopGrip. Mai întâi este încărcat smartphone-ul, PopGrip având capabilitatea de transfer pass-through a energiei, iar abia apoi se încarcă bateria accesoriului.

Față de bateriile similare de la Apple, cu MagSafe, PopGrip JumpStart este un accesoriu relativ ieftin, prețul pentru ambele variante (Lightning și USB-C) fiind de 35 de dolari americani.

sursa: PopSockets

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult