Primul smartwatch Apple va avea ecran de 2.5” şi nu mai puţin de 10 senzori pentru monitorizare

20.06.2014
Primul smartwatch Apple va avea ecran de 2.5” şi nu mai puţin de 10 senzori pentru monitorizare

Potrivit unor zvonuri din surse apropiate companiei, Apple plănuieşte lansarea primului său smartwatch pentru această toamnă. Încercând să acapareze cât mai mult din piaţă, compania va prezenta noul iWatch în mai multe variante cu ecrane de dimensiuni diferite, folosind până la 10 senzori cu aplicaţii în diferite domenii.

În timp ce un raport aparţinând agenţiei de ştiri Reuters menţionează existenţa unui smartwatch Apple cu ecran de 2.5”, surse apropiate companiei au declarat publicaţiei Wall Street Journal că vor fi lansate mai multe variante cu ecrane de dimensiuni diferite. Informaţia pare credibilă, ecranul de 2.5” fiind probabil prea mare pentru a încăpea într-un dispozitiv suficient de compact încât să mulţumească pe toată lumea. Aceeaşi publicaţie menţionează şi prezenţa a nu mai puţin de 10 senzori, folosind la monitorizarea stării de sănătate şi activităţi de fitness. Potrivit Reuters, din repertoriul oferit face parte şi un senzor pentru puls.

Primul smartwatch Apple va avea ecran de 2.5” şi nu mai puţin de 10 senzori pentru monitorizare

Aparent, prin colecţia generoasă de senzori Apple doreşte să asigure un repertoriu de funcţii cât mai divers, semnificativ diferite de cele disponibile utilizatorilor de smartphone.

Încă în stadiu de finalizare a specificaţiilor, noul Apple iWatch ar urma să fie produs în fabricile partenerului Quanta Computer, asigurând stocuri suficiente pentru un eveniment de lansare plănuit pentru începutul lunii octombrie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult