Probleme cu tâlharii? Ia-ţi telefonul cu spray paralizant!

Probleme cu tâlharii? Ia-ţi telefonul cu spray paralizant!

Dacă ai trecut vreodată printr-o experienţă neplăcută precum aceea de a fi jefuit în plină stradă, probabil te-ai gândit la ce ai putea face în viitor ca să scapi de tâlhari. Nu ai găsit încă soluţia? Îţi vindem noi un pont: carcasa cu spray paralizant pentru telefoane.

Un astfel de accesoriu are avantajul că nu dă de bănuit, spre deosebire de clasicul spray care îi pune în gardă pe răufăcători şi îi face să devină, de cele mai multe ori, şi mai agresivi.

Carcasa cu spray paralizant

Accesoriul de care vorbim este în esenţă o carcasă de protecţie, dar care, spre deosebire de carcasele banale, are în componenţă un mic cartuş ce conţine o substanţă deloc prietenoasă cu ochii şi cu nasul celui aflat în raza de acţiune. Se acţionează cu un buton poziţionat pe rama dispozitivului.

Orificiul prin care se pulverizează substanţa beneficiază de protecţie împotriva declanşărilor accidentale. Această siguranţă este recomandată să fie trasă în special dacă ai copii cărora le place să se joace cu telefonul tău, în caz contrar existând pericolul de accidentare.

Momentan, carcasa cu spray paralizant este disponibilă doar pentru iPhone 4 / iPhone 4S şi poate fi comandată în Statele Unite. Preţul este de 39,95 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News