Produse utile disponibile la Kaufland începând cu 18 mai

18.05.2022
Produse utile disponibile la Kaufland începând cu 18 mai

Kaufland, unul dintre cei mai populari retaileri de pe piața locală, a publicat noul catalog cu produse. Printre aceste ase găsesc câteva articole care ar putea fi utile pentru pasionații de tehnologie și gadgeturi.

Un computer pentru bicicletă, marca Newcential, este disponibil la prețul de 23 de lei. Dispozitivul, cu dimensiunile 14 x 6 x 2 cm, are 12 funcții. Printre altele, dispozitivul calculează viteza de deplasare, afișează distanța parcursă și oferă un cronometru.

Tot pentru posesorii de biciclete, Kaufland comercializează un set de far și stop LED cu conectivitate USB. Farul are baterie cu capacitate de 1.700 mAh, iar lampa pentru spate dispune de acumulator de 700 mAh. Setul costă aproape 60 de lei.

Totodată, o geantă pentru bicicletă, care se prinde de cadru, este disponibilă la prețul de 20 de lei. Aceasta are dimensiunile 19 x 9,5 x 8 și dispune de compartiment special pentru smartphone, prevăzut cu latură transparentă prin intermediul căreia poate fi operat dispozitivul.

Alte produse interesante din oferta actuală a Kaufland sunt instalațiile LED solare. Clienții pot alege între variante cu 8 sau 10 globuri de forme diferite, realizate din plastic sau metal. Cel mai ieftin model costă 42 de lei.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

3 produse auto disponibile la Dedeman cu reducere

Produse atractive disponibile la Lidl în săptămâna 16 – 22 mai

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult