3 produse auto disponibile la Dedeman cu reducere

19.05.2022
3 produse auto disponibile la Dedeman cu reducere

Dedeman a actualizat ofertele de pe site-ul propriu, iar la categoria auto sunt disponibile câteva dispozitive electronice interesante.

Un kit pentru parcare, model PNI Escort P05 A, este disponibil la prețul de 209 lei. Din set fac parte patru receptori pentru partea din spate a mașinii, o cameră pentru mers înapoi, unitatea centrală, un buzzer și o oglindă retrovizoare care include un display cu diagonala de 4,5” pe care sunt afișate informațiile (avertizare vizuală și metrică).

Sistemul oferă și avertizare sonoră. În pachet sunt incluse și freze pentru realizarea găurilor din bara de protecție în care sunt montați senzorii.

Interesant este, de asemenea, un aparat multifuncțional disponibil în oferta Dedeman. Modulatorul FM Akai FMT-74BT permite redarea de muzică și funcționează ca dispozitiv hands-free pentru apeluri telefonice. Dispozitivul include port USB și cititor de carduri (cu capacitate maximă de 32 GB). Modulatorul poate reda muzică în formate MP3 sau WMA la sistemul audio al mașinii.

Dedeman

Mai mult, dispozitivul poate fi folosit pentru încărcarea de dispozitive electronice prin intermediul portului USB dedicat (5 V / 1 A). Modulatorul costă 69 de lei.

Totodată, un radio MP3 player, modelul PNI Clementine 8450BT, costă, la Dedeman, 96 de lei. Dispozitivul poate susține patru difuzoare de câte 45 W (putere audio totală de 180 W), oferă conectivitate Bluetooth, USB, AUX In și are slot pentru carduri SD. Este interesant faptul că aparatul poate fi folosit pe post de kit hands-free pentru apeluri telefonice.

Dispozitivul dispune și de telecomandă. Ca radio, aparatul poate memora 18 posturi.

Foto: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse utile disponibile la Kaufland începând cu 18 mai

Produse atractive disponibile la Lidl în săptămâna 16 – 22 mai

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult