Punând capăt zvonurilor, Google a prezentat designul Pixel Watch într-un teaser video oficial

23.09.2022
Punând capăt zvonurilor, Google a prezentat designul Pixel Watch într-un teaser video oficial

Distribuit pe YouTube, primul teaser video Pixel Watch arată un design complet diferit de cel al rivalului Apple Watch, mult mai elegant și apropiat de aspectul unui ceas de mână convențional.

Pozând într-un ceas de lux cu dotări high-tech, Pixel Watch are toate șansele să întoarcă priviri, atât către rafturile magazinelor dar mai ales spre mâna viitorilor proprietari.

Distribuită în anticiparea evenimentului de lansare pregătit pentru 6 octombrie, prezentarea video arată designul Pixel Watch din mai toate unghiurile posibile, cel puțin din punct de vedere estetic lăsând foarte puțin loc de interpretări cu privire la poziționarea acestuia în fața alternativei Apple.

Nedorind să ofere prea multe detalii despre specificațiile tehnice, Google a omis partea inferioară a dispozitivului, astfel că repertoriul de senzori va fi cunoscut abia la momentul lansării. Descoperim însă că ecranul AMOLED de formă circulară se integrează perfect cu designul exterior foarte rotunjit. La fel și cureaua decupată după conturul cadranului, fixată cu un mecanism detașabil fără a lăsa o zonă de îmbunare vizibilă.

Desigur, adevăratele inovații se vor vedea pe ecranul noului gadget, Google fiind în primul rând un dezvoltator software și abia apoi designer hardware, compania lăsând detaliile de ordin tehnic în seama partenerului OEM care va fabrica efectiv noul smartwatch.  Astfel, pentru detaliile cu adevărat interesante va trebui să așteptăm evenimentul de lansare programat pentru luna viitoare.

Cât despre prețul Pixel Watch, zvonurile de până acum converg în jurul pragului de 350 dolari pentru echiparea de bază, mai mult decât modelul de bază Galaxy Watch 5 ($279), dar mai puțin decât suma de 399 dolari solicitată pentru modelul Apple Watch 8, abia lansat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult