Surpriză la Lidl: Produse inedite pentru petrecerile de Sărbători

19.12.2022
Surpriză la Lidl: Produse inedite pentru petrecerile de Sărbători

Lidl are o surpriză pentru clienții săi în această săptămână. Începând de joi, 22 decembrie, în magazine pot fi găsite dispozitive și accesorii pentru petreceri.

„Vedeta” este microfonul pentru karaoke cu display. Dispozitivul, marca Silvercrest, are lumini și difuzor. Mai mult, microfonul include slot pentru card micro-SD (cu capacitate maximă de 54 GB) de pe care poate rula muzică.

Dispozitivul poate fi conectat la telefon prin intermediul Bluetooth. În cutie este inclus și un suport reglabil pentru telefon. Acumulatorul de 1.200 mAh oferă, potrivit producătorului, o autonomie de 8 ore când este încărcat complet. Microfonul costă 129 de lei.

Citește și: Revin sculele Parkside pe baterii la Lidl, dar, surpriză, nu mai sunt cele verzi. 3 produse interesante

Totodată, în magazinele Lidl este disponibilă o lampă LED cu fir optic marca Livarno Home. Dispozitivul are o înălțime de 34 cm, funcționează cu baterii și are o autonomie de 30 de ore. Lampa permite alternarea culorilor și are puncte luminoase de accentuare. Produsul costă 15 lei.

Lidl

Un disc LED, pentru perete, poate fi cumpărat la prețul de 35 de lei. Dispozitivul, cu dimensiunile 12,7 x 3,5 cm, include 48 de LED-uri și dispune de diferite efecte luminoase și muzicale.

Similar este mini globul disco pentru birou, care costă 25 de lei. Dispozitivul are o înălțime de 12 cm și funcționează cu baterii.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult